Med tysk rejsebureau til Hurghada, Egypten

Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Hurghada i Egypten. Du kan søge imellem en lang række af de mest populære og største tyske rejsebureauer.

Søgemaskine

 


Oplevelser i Hurghada

Hurghada er en by i Rødehavs regionen og det er en populær feriedestination for både egyptere og turister. Hurghada er kendt for den fremragende dykning og snorkling, du kan finde på Rødehavets kyster.

Byen blev grundlagt tidligt i det 20. århundrede og er fortsat med at vokse. Siden 1980’erne har både egyptiske og udenlandske investorer hjulpet Hurghada med at ekspandere, hvilket har resulteret i, at byen er blevet en førende feriedestination ved Det Røde Hav. Byen kan opdeles i tre distrikter: El Dahhar, den gamle bymidte, hvori det traditionelle egyptiske liv stadig lever, Al-Sakkala, som primært er et turistcentrum med mange hoteller, indkøbscentre og restauranter og Ahiaa-distriktet langs kystvejen, som er det nyere område.

MVandet her er klart og roligt det meste af året, hvilket gør det til en populær destination for vandsport. Windsurfing, sejlads, dybhavsfiskeri og svømning er blot nogle af de mange aktiviteter. Det Røde Hav giver fremragende mulighed for dykning og snorkling, hvor utrolige koralrev og en overflod af tropiske fisk kan ses. Du kan også tilbringe dagen på de ubeboede Giftun-øer, som har en mere afslappet atmosfære end på fastlandet.

Destinationer i Egypten fra Tyskland

Se forslag til destinationer med tyske rejsebureauer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here