Med tysk rejsebureau til Ankara, Tyrkiet

Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Ankara i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang række af de mest populære og største tyske rejsebureauer.

Søgemaskine

 


Oplevelser i Ankara

Ankara er den næststørste by i Tyrkiet og fungerer som landets hovedstad. Det er centralt beliggende i Anatolien og er vært for den tyrkiske regering samt alle udenlandske ambassader. Ud over at være hovedstaden er Ankara en vigtig kommerciel og industriel by, der skal besøges på en ferie i Tyrkiet.

Ankaras historie kan spores så langt tilbage som den hattiske civilisation i bronzealderen. Regionen kom under kontrol af hetitterne, som derefter blev fulgt af frygierne, lyderne og perserne. Galaterne, en keltisk race, ankom i det 3. århundrede f.Kr. og gjorde Ankara til deres hovedstad. Ankara begyndte virkelig at opstå under ledelse af Atatürk, en revolutionær statsmand, under den nationale modstand efter Første Verdenskrig og blev erklæret hovedstad i den nye Republik Tyrkiet i 1923.

Anatolisk museum

Ankaras museum for anatoliske civilisationer udstiller fantastiske fund fra Anatoliens vigtigste arkæologiske steder og giver et omfattende overblik over Tyrkiets gamle fortid. Det har otte forskellige sektioner, efter en kronologisk rækkefølge, fyldt med dyrebare artefakter, der kaster lys over Tyrkiets gamle historie. Den indeholder fund fra den palæolitiske alder (før 8000 f.Kr.), herunder sten- og knogleredskaber brugt af huleboende jæger- og samlersamfund. Artefakter fra den yngre stenalder (8000-5500 f.Kr.) viser begyndelsen på fødevareproduktion og bosættelser af de samfund, der levede i æraen. Blandt genstandene er skulpturer af modergudinder, frimærker, lertøj og værktøj lavet af ben.

Ataturk mausoleum

Også kendt som Anıtkabir, dette er et imponerende mausoleum af Mustafa Kemal Ataturk, grundlæggeren af ​​Republikken Tyrkiet, færdigbygget i 1953. Han døde i 1938. Indeni er en stor samling af Ataturk memorabilia og artefakter. Tyrkere har stor respekt for Ataturk og millioner besøger mausoleet hvert år. Anıtkabir betyder bogstaveligt talt “mindegrav”. Det er også stedet for det sidste hvilested for İsmet İnonu, Tyrkiets anden præsident. Ud over mausoleet er der et omfattende museum og udstillingslokaler, der viser Ataturks statsvogne og biler.

Destinationer i Tyrkiet fra Tyskland

Se forslag til destinationer med tyske rejsebureauer

Tilbud på rejser til Bodrum

Med tysk rejsebureau til Bodrum, Tyrkiet Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Bodrum i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang...

Tilbud på rejser til Istanbul

Med tysk rejsebureau til Istanbul, Tyrkiet Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Istanbul i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here