Søg flybillet fra Hamborg til Tyrkiet

Der er mulighed for at søge efter aktuelle tilbud på flybillet fra Hamborg til Tyrkiet eller du kan søge efter rejser arrangeret af rejsebureau der inkluderer både flybillet og hotel.

Søgemaskine

Vi har lavet et samarbejde med Travianet hvis søgemaskine søger blandt alle de største tyske rejsebureauer.

Tyske rejsebureauer der arrangerer rejser til Tyrkiet

Turistinformation, rejser til Tyrkiet

Oversigt over rejser fra Tyskland til Tyrkiet der arrangeres af tyske rejsebureauer med afrejse fra blandt andet Hamborg lufthavn.

Udbuddet af rejser til Tyrkiet er naturligvis meget større end tilsvarende udbud af rejser med afrejser fra Danmark og priserne på rejserne som regel noget lavere end tilsvarende rejse med afrejse fra Danmark. Besparelserne på rejser fra Hamborg afhænger meget af destination og hvilken periode rejsen er i.

 


Oplevelser i Tyrkiet

Antalya, Istanbul, Ankara, Bursa, Izmir og Edirne, for millioner af rejsende er disse navne et synonym for vidunderlige strande, luksushoteller og både behagelige og fascinerende ferier. Hvis dit mål er at deltage i interessante udflugter til historiske vartegn, bør du starte din ferie fra Istanbul, da hovedstaden i landet er hjemsted for mange berømte monumenter, kulturelle seværdigheder og historiske steder.

Der er mange berømte gamle paladser i byen, men Myrelaion Palace betragtes som et af de smukkeste. Det blev bygget efter ordre fra kejser Romanos Lekapenos. Da kejserens regeringstid var afsluttet, blev paladset omdannet til et kvindekloster. Det storslåede middelalderlige design af indre lokaler gik tabt, men design af facaden har overlevet til vore dage i næsten originalt udseende. I øjeblikket er bygningen kendt som Bodrum-moskeen. Ciragan Palace er en anden berømt bygning fra middelalderen. I øjeblikket er bygningen kendt som et luksushotel. Indtil begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev bygningen brugt som bolig for regeringen. I 1910 blev bygningen dog alvorligt brandskadet, og efter genopbygningsarbejde blev det besluttet at omdanne paladset til et hotel. Hotellets moderne design og indretning er lavet så tæt som muligt på bygningens originale udseende.

Udover smukke paladser og forter vil rejsende se over et dusin af storslåede moskeer i Istanbul. Molla Zeyrek Camii betragtes som en af ​​de smukkeste moskeer i byen. Bygningen af ​​moskeen startede i det 12. århundrede og varede over hundrede år, og derfor er dens design en kombination af flere arkitektoniske stilarter, der var populære dengang. Arkæologiske udgravninger stopper aldrig i Tyrkiet, og det er den antikke by Olympos et godt bevis på. Dette sted var en blomstrende og velstående by under Romerrigets tid. Arkæologer fandt her ruiner af beskyttende mure, et gammelt romersk teater og flere huse, der nu er dækket af buske. Byen ligger i centrum af den samme navngivne nationalpark, så det er også et perfekt sted for vandreture. Når du er træt af at gå og observere vartegn, kan du hvile dig på en af ​​de mange hyggelige restauranter og caféer.

Tyrkiets historie

I Tyrkiet er der en masse vigtige arkæologiske distrikter. Fundene i dette område beviser, at de første bopladser opstod her for tusinder af år siden. I anden halvdel af det 11. århundrede var den betydelige del af det nuværende tyrkiske territorium under Romsultanatet. Det var meget magtfuldt og erobrede næsten hele Lilleasiens territorium. Sultanatet havde eksisteret indtil midten af ​​det 13. århundrede og blev derefter opdelt i mange autonome fyrstedømmer.

De første referencer til kongeriget Tourkia går tilbage til 1284. Det blev nævnt i kong Alfonso X’s krøniker. I 1299 blev riget styret af arvingen til den tyrkiske hersker Ertugrul, Osman. Denne begivenhed betragtes som begyndelsen på den officielle dannelse af det osmanniske imperium. I hundreder af år blev dens magt styrket. Imperiet erobrede mange lande i det nuværende Asien. I anden halvdel af det 14. århundrede begyndte den at erobre de europæiske lande. Syrien, Arabien, Egypten, Ungarn – det er blot nogle af de lande, der blev erobret af Det Osmanniske Rige i middelalderen.

Vendepunktet i historien om det urokkelige imperium var en krig med det russiske imperium, der startede i det 17. århundrede og varede indtil det 19. århundrede. Krigen endte med sammenbruddet af det osmanniske imperium, der var blevet slækket af flere militære konflikter. Tyrkiet fik officielt status som republik lige efter dets sammenbrud i 1923.

I dag er Tyrkiet primært kendt som et sted for eksklusiv strandrekreation. Der er smukke feriesteder med tropisk flora, en masse topbedømte hoteller, restauranter og klubber.

Shopping i Tyrkiet

Alle tyrkiske byer har indkøbscentre, som turister kan have lyst til at besøge. Mange af disse centre er åbne i turistområder, og størstedelen af ​​dem arbejder fra kl. 9.00 til 21.00. Nogle butikker kan lukke for en frokostpause fra kl. 13.00 til 14.00. Mange butikker i resortområderne holder dog åbent indtil sidste kunde, så de lukker efter midnat. Søndag er en fridag. I efteråret og foråret kan lokale indkøbscentre sænke deres priser med op til 30 %. Priserne i sådanne butikker er angivet på prisskilte og er faste. Turister kan drage fordel af denne funktion. Når du kender prisen på den vare, du kunne lide i et indkøbscenter, er det nemt at forhandle i basarer, når du handler efter lignende varer.

Alle tyrkiske byer har indkøbscentre, som turister kan have lyst til at besøge. Mange af disse centre er åbne i turistområder, og størstedelen af ​​dem arbejder fra kl. 9.00 til 21.00. Nogle butikker kan lukke for en frokostpause fra kl. 13.00 til 14.00. Mange butikker i resortområderne holder dog åbent indtil sidste kunde, så de lukker efter midnat. Søndag er en fridag. I efteråret og foråret kan lokale indkøbscentre sænke deres priser med op til 30 %.

Lokale basarer er ikke kun steder at handle. De er blevet et af dets mest karakteristiske vartegn, der understreger og understreger dens lokale arv. Der er ingen faste priser i basarer. Det betyder, at hvis du vil købe noget, så forbered dig på at forhandle. Tyrkerne er meget kommunikative og venlige. Forhandling er med til at sænke priserne markant, fordi lokale handlende altid med vilje fortæller en højere pris til turister.

Udvalget af souvenirs og mindeværdige genstande, som turister foretrækker at købe i Tyrkiet, er meget bredt. Landet er berømt for sine tekstiler. Sengetøj, håndklæder, duge, plaider, tæpper, undertøj – det er blot nogle kategorier af varer. Tyrkisk læder og pelsvarer er kendt for deres høje kvalitet og rimelige pris. De er det bedste valg for turister, der søger en kombination af pris og kvalitet. Valget af smykker er også meget forskelligartet. Udbuddet opdateres løbende, og alle varer leveres med kvalitetscertifikater. Det er svært at forestille sig et mellemøstligt land uden tæpper. Tyrkiske tæpper er ikke billige, men de er berømte for deres førsteklasses kvalitet. I århundreder har lokale mestre pudset deres færdigheder til at lave tæpper og er blevet næsten fejlfrie i det. Mange turister køber også shishas, ​​tyrkiske kaffekander, kaffekværne, porcelæn og keramik som mindeværdige souvenirs.

Uden tvivl er tyrkiske slik utroligt populære. Locum, baklava og pişmaniye har erobret hjerter og maver hos generationer af turister. Sæt med slik i originalt dekorerede æsker er en fantastisk gave, som man kan medbringe fra Tyrkiet. Turister køber ofte produkter som tyrkisk kaffe, te og forskellige krydderier. Sidstnævnte er bedre at købe i basarer efter vægt frem for pakkede versioner i supermarkeder. Når det kommer til alkoholiske drikke, er Raki det mest populære valg. Denne tyrkiske vodka er meget populær blandt turister. Frugtvin er også udbredt i landet.

Destinationer i Tyrkiet fra Tyskland

Se forslag til destinationer med tyske rejsebureauer

Tilbud på rejser til Ankara

Med tysk rejsebureau til Ankara, Tyrkiet Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Ankara i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang...

Tilbud på rejser til Bodrum

Med tysk rejsebureau til Bodrum, Tyrkiet Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Bodrum i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang...

Tilbud på rejser til Istanbul

Med tysk rejsebureau til Istanbul, Tyrkiet Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Istanbul i Tyrkiet. Du kan søge imellem en lang...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here