Søg flybillet fra Hamborg til Kap Verde

Der er mulighed for at søge efter aktuelle tilbud på flybillet fra Hamborg til Kap Verde eller du kan søge efter rejser arrangeret af rejsebureau der inkluderer både flybillet og hotel.

Søgemaskine

Vi har lavet et samarbejde med Travianet hvis søgemaskine søger blandt alle de største tyske rejsebureauer.

Tyske rejsebureauer der arrangerer rejser til Kap Verde

Turistinformation, rejser til Kap Verde

Oversigt over rejser fra Tyskland til Kap Verde der arrangeres af tyske rejsebureauer med afrejse fra blandt andet Hamborg lufthavn.

Udbuddet af rejser til Kap Verde er naturligvis meget større end tilsvarende udbud af rejser med afrejser fra Danmark og priserne på rejserne som regel noget lavere end tilsvarende rejse med afrejse fra Danmark. Besparelserne på rejser fra Hamburg afhænger meget af destination og hvilken periode rejsen er i.


Oplevelser i Kap Verde

Sammen med fantastiske strande og et fantastisk klima året rundt tilbyder Kap Verde-øerne en bred vifte af aktiviteter og udflugter. Der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset om du har lyst til lidt ekstra på din ferie udover at fylde din solbrun op og nyde det lokale køkken. Der findes mange forskellige og spændende aktiviteter på øerne i form af udflugter, dagsture og ø-ture. Der er en golfbane på øen Säo Vicente, som er en simpel tør bane og en smule blæsende. Selvfølgelig har hver ø sin egen niche, og der er bedre tidspunkter på året at besøge, hvis du ønsker at deltage i en bestemt aktivitet under dit ophold.

Nattelivet i Kap Verde stammer generelt fra traditionel levende musik og dans. Afrikas indfødte lyde kombineret med europæiske og latinske instrumenter har resulteret i den forførende og optimistiske kreolske musik, der er berømt i øgruppen. Meget af Kap Verdes natteliv er hotelbaseret, men lokalbefolkningens livlige ånd er tydelig i de vigtigste feriesteder i weekenderne, hvor du lige så nemt kan slutte dig til dem i en lokal restaurant, musikbar eller diskotek.

Musikfremstilling er overalt, og et besøg på Kap Verde-øerne ville ikke være komplet uden at opleve den unikke kapverdiske ‘morna’-musik; en kombination af guitar og violinmusik ofte sat til tekster om kærlighed. Når man siger dette, er nogle øer mere livlige end andre, Mindelo på São Vicente og Santa Maria på Sal er de mere livlige byer med et pulserende sus af musik og lokale dansere, og Boa Vista er den roligste, med lidt natteliv uden for hotellerne.

Shopping i Kap Verde

Shopping i Kap Verde for daglige varer kan være dyrt, da de fleste produkter er importerede, men hvis du kigger på farverige lokale markeder efter unikke lokale varer såsom smykker, tøj og friske råvarer er din idé om fantastisk shopping, er Kap Verde destinationen for dig .

Byttehandel med varer er kun acceptabelt på markederne eller med ‘sælgeren’ på eller omkring stranden eller de vigtigste turistområder. Det er ikke en skik for de kapverdianske butiksejere.

Kap Verdes kunsthåndværk er en afspejling af de begrænsninger, der er forårsaget af tørken og de begrænsede naturressourcer, de har på øerne. Kurvevævning spiller en meget vigtig rolle i skærgården og præger sammen med stofvævning øernes kunsthåndværksarv.

Ler er en vigtig materiel ressource for de lokale håndværkere, der ofte skaber typiske kapverdiske figurer, der skildrer hverdagsrutiner, som sammen med gryder og køkkenredskaber er et almindeligt syn i butikker og markeder.

Den kapverdiske alkoholiske drik ‘Grogue’, Fogo-vin, kaffebønner og de rigeligt tilgængelige lokale søde sager er fremragende souvenirs, og i Mindelo på øen Sao Vicente, hvor den levende musik siges at være den bedste, cd’er med lokal musik kan købes til at tage med hjem.

Øens hovedstæder er sædvanligvis velforsynede til daglige indkøb af ting som toiletartikler, men uden for disse byer findes det næsten ikke.

Kap Verdes historie

Øen Santiago blev koloniseret af portugiserne som den første permanente bosættelse i troperne. Slaver blev bragt hertil fra Vestafrika, og i det 16. århundrede havde Santiago stor succes, da den transatlantiske slavehandel blomstrede.

I 1675 blev Kap Verde øernes tilbagegang tydelig, da den portugisiske krone gav tilladelse til at slaver kunne købes direkte fra kysten på Ny Guinea, og dermed undgik man Kap Verde fuldstændigt. Derudover blev Kap Verde mere og mere sårbare over for angreb fra rivaliserende lande og fra pirater. Et angreb i 1712 af franskmændene førte til plyndringen af ​​Santiago, byen faldt i betydning og i 1770 blev Praia hovedstad.

Kap Verde led stor økonomisk tilbagegang, da slavehandelen til sidst blev afskaffet i 1876. Efterhånden som det 19. århundrede nærmede sig begyndte at ske ændringer med nye dampskibe som et resultat af den industrielle revolution, og de havde brug for et sted at stoppe og laste kul til deres lange rejser. På grund af øernes beliggenhed var det det ideelle sted for skibe at stoppe her for reparationer og forsyninger. Briterne etablerede kulstationer og Mindelo voksede usædvanligt hurtigt.

Indtil 1879 var Kap Verde en del af det portugisiske Guinea, nu Guinea-Bissau, og i 1951 ændrede øernes status sig fra koloni til oversøisk provins. Kap Verde som nation fandt sted den 5. juli 1975, den nationale uafhængighedsdag. Kap Verdes regering anses for at være fri for korruption og nyder en god rekord med hensyn til menneskerettigheder. I begyndelsen af ​​1990’erne blev et flerpartisystem indført, og der blev afholdt lovgivende valg i januar 1991.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here