Søg flybillet fra Hamborg til Egypten

Der er mulighed for at søge efter aktuelle tilbud på flybillet fra Hamborg til Egypten eller du kan søge efter rejser arrangeret af rejsebureau der inkluderer både flybillet og hotel.

Søgemaskine

Vi har lavet et samarbejde med Travianet hvis søgemaskine søger blandt alle de største tyske rejsebureauer.

Tyske rejsebureauer der arrangerer rejser til Egypten

Turistinformation, rejser til Egypten

Oversigt over rejser fra Tyskland til Egypten der arrangeres af tyske rejsebureauer med afrejse fra blandt andet Hamborg lufthavn.

Udbuddet af rejser til Egypten er naturligvis meget større end tilsvarende udbud af rejser med afrejser fra Danmark og priserne på rejserne som regel noget lavere end tilsvarende rejse med afrejse fra Danmark. Besparelserne på rejser fra Hamborg afhænger meget af destination og hvilken periode rejsen er i.


Oplevelser i Egypten

Pyramiderne har altid været Egyptens vigtigste symbol. Der er mere end hundrede pyramider i landet. Giza er stedet for Egyptens mest berømte vartegn – den store pyramide i Giza. Komplekset består af tre pyramider, der er opkaldt efter faraoerne Khafre, Cheops og Menkaure. Disse storslåede bygninger er omgivet af grave fra andre adelige mennesker – berømte politikere, præster, farao-koner og andre vigtige personer fra datiden. Den store sfinks i Giza er den mest usædvanlige statue i hele Egypten. Sfinksen var lavet af en solid sten. Desværre blev statuen i løbet af sin lange historie beskadiget under angreb fra Mamlukes og Napoleons hær. I dag kan besøgende se et interessant lasershow, der finder sted nær pyramiderne hver aften.

Saqqara nekropolis er endnu et interessant arkæologisk sted i Egypten. Dette sted er berømt for adskillige tempelruiner, hvoraf nogle er flere tusinde år gamle, flere pyramider og grave. Saqqara er også stedet for Djoser-pyramiden, som er en af ​​de ældste pyramider i Egypten. Den smukke egyptiske by Memphis tiltrækker rejsende, der kommer for at se statuen af ​​Ramesses II. Højden på statuen er 20 meter. Denne unikke statue er udstillet i en særlig pavillon; der er også en statue af en mindre sfinx (Sfinxen fra Memphis) i nærheden.

Kairo, landets hovedstad, er fortsat det mest populære turistmål. Byen er rig på forskellige steder af interesse og talrige museer. Et besøg i Kairo er også en god måde at stifte bekendtskab med den egyptiske kultur. Listen over mest berømte arkitektobjekter omfatter Saladin-citadellet i Kairo, Luxor-templerne og Al Azar-universitetet. Når det kommer til museer, er det mest berømte og hyppigt besøgte Museum of Egypt, der udstiller store samlinger af arkæologiske og historiske fund. De “nyeste” udstillede artefakter er mindst to tusinde år gamle.

Egyptens historie

Egypten er et af de ældste lande i verden. I det 4. århundrede f.Kr. lå omkring 20 store bystater ved Nilens kyster. De blev forenet til ét land bagefter. Det blev dannet omkring 2700 f.Kr. Egyptens første hovedstad var Memphis. I hundreder af år havde det magtfulde land formået at afværge Hyksos og assyrere. Først i 30 f.Kr. mistede Egypten sin uafhængighed og blev en del af Romerriget.

I det 4.-7. århundrede e.Kr. var landet under Byzans og efter over 500 år – under det arabiske kalifat. Ægypten undgik ikke også tiderne under Det Osmanniske Riges regeringstid, der havde varet i næsten 400 år. I slutningen af ​​det 19. århundrede blev landet en britisk koloni. Det blev officielt uafhængigt af Storbritannien i 1922.

Shopping i Egypten

Shoppingentusiaster bør bestemt være opmærksomme på lokale markeder og værksteder, hvor de kan købe en masse interessante produkter. De mest populære souvenirs er vandpiber. I Egypten kan du også købe dejlige naturlige bomuldsgenstande til en overkommelig pris. Den vigtige ejendommelighed ved store turistbyer er et bredt udvalg af smykkeværksteder, der også er kendetegnet ved attraktive priser.

På farverige egyptiske markeder kan du købe naturlige æteriske olier og parfume og kosmetik fremstillet af dem. Andre populære gaver er krydderier og slik. Lokale markeder tiltrækker også gourmeter. Her kan du på små caféer og restauranter smage de mest populære nationalretter. For europæiske turister er stegte duer ægte eksotiske.

Det bedste bomuldstøj til børn er produceret af “Baby Koka”, boligtekstiler – af “Dahar”. Se efter tøj fra egyptisk bomuld i lokale producenters mærkevarebutikker. Produkter fra kameluld kan blive vidunderlige souvenirs: sokker, hjemmesko, tæpper, tæpper, tæpper. Som eksotiske gaver kan du købe nogle varer fra krokodille- eller slangeskind. På populære feriesteder kan du købe guld- og sølvsmykker med gamle egyptiske egenskaber. Egyptiske markeder er fulde af autentiske interiørvarer. Disse er malede glaskander, traditionelt kobber- og lerservice med filigranmønstre, elegant porcelæn og krystaltøj, alabaststatuetter, sofistikerede lamper, udskårne dyrefigurer, rituelle masker og stenstager.

Shopping i Sharm El Sheikh

Naama Bay Promenade er en stor shoppinggade, der passerer nær Naama Bay Hotel. På begge sider af gaden er der butikker og underholdningsfaciliteter for enhver smag. Hadaba-distriktet tiltrækker fans af smykker og mærketøj. Il Mercato Shopping Mall tilbyder et stort udvalg af souvenirs og masseproduktionsvarer. I DANYEL Læder & Pels kan du købe kvalitetsprodukter fremstillet i Tyrkiet.

Shopping i Hurghada

I Hurghada er der også Senzo Mall, der huser mange mærkevarebutikker. Mange butikker og caféer strækker sig langs Marina Boulevard. På Sheraton Street og i Esplanada Bay Mall kan du finde butikker, der sælger smykker, bomuld, vandpiber, tobak og souvenirs. Der er også butikker af verdenskendte mærker: Puma, Adidas, Timberland, Charles & Keith, Daily Dress. På markedet i Hurghadas gamle del kan du købe eksotiske frugter og frisk fisk og skaldyr til overkommelige priser.

Forhandle om priserne

Kunsten at forhandle er veludviklet i Egypten, men den praktiseres kun på gademarkeder og i små butikker. Her er der ingen kasseapparater, så sælgere er altid glade for at prutte. Der er en opfattelse af, at en egyptisk sælger er i stand til at bestemme turistens velbefindende ud fra hans/hendes udseende. Hvis tingene du har brug for er overpris, så giv ikke op. Hvis sælger konstaterer manglende interesse, vil prisen straks blive nedsat. Priserne på varer afhænger af placeringen: på feriesteder og i områder tæt på hoteller er de meget højere end på basarer. I Egypten er der ingen faste priser, så priserne afhænger ofte af evnen til at forhandle.

Destinationer i Egypten fra Tyskland

Se forslag til destinationer med tyske rejsebureauer

Tilbud på rejser til Hurghada

Med tysk rejsebureau til Hurghada, Egypten Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Hurghada i Egypten. Du kan søge imellem en lang...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here