Moin Moin Hamburg!

Brug for en by, der har det hele? Så se ikke længere end Hamborg, havnebyen i det nordlige Tyskland og hjemsted for noget af de mest spektakulære natteliv, du finder uden for Berlin.

Udforsk skjulte gyder eller slentre langs smalle brostensbelagte gader og opdag pubber, klubber, caféer og perler hidtil uset af turistøjne. Sæt dig til aften langs bredden af ​​Elben med levende musik. Gå på oplevelse i byens museer, forelsk dig i de maleriske huse langs Blankenese, shop løs på Jungfernstieg, fest lige på og hårdt på Reeperbahn og vågn op i en punkhule, og du er klar til at starte forfra – I Hamburg bestemmer du selv hvad du vil opleve !

Hamburg har noget for enhver smag og indkvartering, der passer til alle rejsebudgetter. Fra hyggelige vandrerhjem til venlige B & B’er og budgethoteller eller 5 stjernede hoteller.

Mens du drager rundt i byen så glem ikke at se nærmere på nogle af de mange seværdigheder som Hamburg Dungeon – hvor en rejse ind i havnebyens mørke fortid komplet med torturkammer. Eller udforsk Tysklands kærlighed til alle ting miniaturer i Miniatur Wunderland, som er verdens største modeljernbane.

Hvis museer og kunsthistorie ikke er dig, men pubber lyder bedre i dine ører, så lad Hamburgs ølhistorie lokke dig på Brauhaus Johann Albrecht eller Gröninger Braukeller.

Uanset om du leder efter et kulturelt løft eller en bryggeritur uden sidestykke, uanset om du er på udkig efter Reeperbahn spænding eller en aften i teatret, har Hamborg alt til den rigtige pris.

Læs med på vores sociale medier

Lingua: EnglishNorsk bokmålSvenska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here