Søg, se og sammenlign priser på tog og bus til Hamborg, du kan også booke både togbillet og busbillet hos Omio.

Tog fra Jylland til Hamborg lufthavn

Der er flere daglige togforbindelser fra Jylland til Hamburg Hauptbahnhof. Der er både direkte togforbindelser og der er ligeledes en række togforbindelser med skifte undervejs.

Fra Flensburg er der betydeligt flere togforbindelser til Hamburg. Da dette er lokaltog kan du, formentlig, med fordel benyttes dig af nogle af DBs mange forskellige tilbud på togbilletter.

Tog fra Sjælland til Hamborg

Fra Sjælland er der direkte tog til Hamburg Hauptbahnhof ca hver anden time. Efter køreplansskiftet vinter 2019 kører togene fra København til Hamburg over Fredericia og Padborg og ikke mere over Rødby – Puttgarden overfarten.

Lokaltog fra Puttgarden til Hamborg

Du kan også vælge at tage med lokale tog fra Puttgarden. Hvis du påbegynder togrejsen i Puttgarden kan du, formentlig, med fordel benytte dig af nogle af DBs mange tilbud på togbilletter.

Tog fra Hamborg Hbf til Hamborg lufthavn

Når du ankommer til Hamburg Hauptbahnhof skal du tage med S tog linje S1 mod Hamburg Airport (Flughafen). Under normale omstændigheder afgår linje S1 fra spor 3 på Hamburg Hbf.

Ændringer / forsinkelser i Hamborg

Du kan se aktuelle køreplaner og trafikale ændringer for S tog til og fra Hamburg Airport (Flughafen) hos HVV på linket her

Rabatmuligheder ved køb af togbilletter

Der er forskellige muligheder for at opnå rabat på togbilletter i Tyskland, blandt andet er der mulighed for at købe forskellige typer regionale togbilletter hvor der, specielt uden for myldretiderne er rigtigt store besparelser at hente.

Et eksempel er en familiebillet på op til 5 personer:

Billetten gælder for en hel dag i Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern og Hamburg i alle DBs regionaltog og de deltagende jernbaner, inkl. Ringtogene A og B i Hamburg-området.

Billetten gælder også på togene fra Nord-Ostsee-Bahn (NOB) GmbH, Nordbahn Eisenbahngesellschaft (NEB), AKN Eisenbahn AG og nordtyske jernbaneselskab Niebüll (NEG) GmbH. I Mecklenburg-Vorpommern gælder SHT-billetten i toget UBB Bahn GmbH og andre deltagende jernbaner. Desuden er togene til Tønder med NEG med i tilbuddet.

Enkeltpersoner, grupper op til 5 personer som rejser sammen eller forældre/bedsteforældre (maks. 2 voksne) rejser gratis med egne børn/børnebørn under 15 år

Du kan se mere om muligheder for besparelser på DB website, der også har en dansk afdeling. Du kan se mere om og bestille billetten online her

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here