Cashback på fly, hotel og aktiviteter

Se mere om WayAway cashback program der betyder at du kan rejse mere for mindre. Du kan kombinere med eksisterende rabat programmer.

Transport til Hamburg Airport

Her kan du se muligheder for at komme til Hamburg i egen bil, med tog eller bus.

I bil til Hamburg lufthavn

I egen bil til Hamburg lufthavn Rutebeskrivelse fra Padborg Der er 150 kilometer fra den dansk/tyske grænse til Hamburg Airport, under normale omstændigheder skal du beregne...

Med tog til Hamburg lufthavn

Med tog til Hamburg lufthavn Tog fra Jylland til Hamburg lufthavn Der mange daglige togforbindelser fra Jylland til Hamburg Hauptbahnhof. Der er både direkte togforbindelser og...

Med bus til Hamburg lufthavn

Med bus til Hamburg lufthavn Bus fra Århus til Hamburg OBS: På grund af situationen med Covid-19 er der / har været ofte uregelmæssigheder omkring busforbindelser...

Parkering i Hamburg Airport

Hvis du kommer til Hamburg i egen bil og skal parkere i lufthavnen er der 5 større parkeringshuse i forbindelse med lufthavnen. 4 af disse ligger i umiddelbar nærhed af terminalerne mens det sidste ligger et stykke fra terminalerne, her er der gratis shuttlebus i forbindelse med parkering.

Prisen for dagsparkering ligger fra 22 til 32 Euro, der er ind imellem specielle tilbud, du kan checke aktuelle priser og se tilbud på prissammenlingnings side

Søgemaskine

I aviasales søgemaskine kan du med et klik søg blandt 800+ søgemaskiner og flyselskaber (der søges også blandt lavpris flyselskaber) og du får præsenteret et komplet liste sorteret efter hvad du ønsker, billigste, hurtigste etc.

Søg flybilletter fra Hamburg

Der er mange flyvninger fra Hamburg lufthavn og de fleste benytter sig af nogle af de populære søgemaskiner der søger efter billige flybilletter fra Hamburg.

Søgemaskine

I aviasales søgemaskine kan du med et klik søg blandt 800+ søgemaskiner og flyselskaber (der søges også blandt lavpris flyselskaber) og du får præsenteret et komplet liste sorteret efter hvad du ønsker, billigste, hurtigste etc.

Flyrejser / Charterrejser fra Hamburg

Da næsten 100.000 danskere hvert år benytter Hamburg lufthavn som afrejse lufthavn på charterferie, har vi set et behov for en portal hvor du kan finde information om selve lufthavnen, hvordan du kommer til og fra Hamburg lufthavn, samt hvilke destinationer og rejsemål du kan vælge imellem.

Søg rejser fra Hamburg

Du kan i nedenstående søgemaskine få det helt store overblik over hvilke tilbud der lige i øjeblikket er de mest hotte. Søg efter tilbudsrejser, last minute rejser, all inclusive eller temarejser.

Læs med på vores sociale medier