Hamborg set fra luften !

Hamborg, der ligger ved Elben har en historie som en fri by og et vigtigt medlem i Hansaforbundet. Hamborg var en stor afrejse havn for immigranter til den nye verden, og byens handelsruter strækker sig stadig over hele verden. Hamborg har altid været en kosmopolitisk og mangfoldig by med meget at tilbyde.

Hamborg har tre floder – Elbe, Alster og Bille – samt mange vandveje og kanaler. Nyd en sejltur på den smukke Elbe og se, hvorfor Hamborg kaldes ‘Nordens Venedig’. Venedig blegner dog i forhold til Hamborg med antallet af broer. Hamborg har seks gange så mange broer som Venedig, mere end nogen anden by i verden.

Hamborg har noget for alle !

Omgivet af den smukke Alster er ligger Hamborg centrum med de mange arkitektoniske perler og et travlt shopping område. Hamborg er Tysklands rigeste by og det perfekte sted for shopping, fra indkøbscentre til små kunsthåndværksbutikker, luksusmærker til loppemarkeder, i Hamborg finder du noget for ethvert budget.

Hvis du skal have noget at spise kan det anbefales at du prøver fiskeretter. Hamborg beliggenhed, tæt ved floder og hav sikrer altid friske fisk og skaldyr. I regionerne syd for Hamborg er der store frugtplantager der betyder at der altid er frisk frugt og grønsager at finde i Hamborg. For de mere eksotiske madvarer ligger Hamborg også perfekt, de fleste importerede fødevarer kommer gennem Hamborgs store havn.

Når du har været på sightseeing, shopping og har fået noget at spise er det tid til underholdning. I Hamborg kan du tage til Reeperbahn, Europas længste festgade og et verdensberømt red-light district. De utallige barer, klubber og diskoteker langs Reeperbahn og dens omkringliggende gader og pladser bliver virkelig levende efter midnat. Vær sikker på, at festen ikke stopper, før solen står op.

Hvis du hellere vil have en lidt mere stille underholdning har åbningen af ​​den ekstravagante koncertsal Elbphilharmonie virkeligt sat Hamborg på verdenskortet som must-visit for musikelskere verden over. Hamborg har også 100 musiksteder og klubber. Det er en af ​​de største musikalske byer i verden, kun overgået af New York og London.

Efter en dag og nat med sightseeing, shopping og underholdning vil du måske have en stille dag. Planten und Blomen parken er byens grønne hjerte som er populært blandt lokalbefolkningen på alle årstider.  Du kan også vælge at bruge dagen på at opleve stemningen i Hamborgs mange forskellige bydele som for eksempel det venstreorienterede Sternschanze, det underlige Sankt Georg eller det trendy Karolienenviertel.

Læs med på vores sociale medier

Lingua: HrvatskiČeštinaNederlandsEnglishEestiSuomiFrançaisDeutschMagyarItalianoLatviešuLietuvosNorsk bokmålPortuguêsRomânăSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskapolskiTürkçeРусскийUkrainian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here