Find billigste rejser fra Hamborg til Egypten

Turistinformation, rejser til Egypten

 


Hvorfor skal du opleve Egypten ?

Fakta om Egypten

Trods placering blandt de 30 største lande med sine 1 million kvadratkilometer land, er Egypten et land, der er berygtet for sin geografiske “fordeling.” 99 % af Egyptens befolkning udnytter kun 5 % af det samlede landareal, men næsten 100 % af sine akvatiske ressourcer som følge af det overvejende golde økosystem. Livlinen for omkring 90 millioner mennesker, Nilen er omdrejningspunktet for byplanlægning, en utrolig 6.695 km gave til næring til Egypten og tre andre lande, hvilket gør den til den længste og uden tvivl mest vitale flod i verden.

Nilen kommer ind i Egypten et par kilometer nord for en sudanesisk by kaldet Wadi Halfa gennem en smal canyon, der krydser sandstens- og granitklipper. Den nordlige strømning af floden har således givet Egyptens sydlige grænse navnet “Øvre Egypten”. Inden for denne strækning af Nilen er verdens mest intensive koncentration af templer, grave og paladser bygget i løbet af 4.000 år. Dette inkluderer templerne i Abydos, Dendara, Karnak, Esna, Edfu, Kom Ombo, Philae og Abu Simbel, som hver er undfanget for deres respektive guddomme, videre til gravene i den thebanske nekropolis i Kongernes Dal på den anden side af floden fra Luxor. At absorbere flodlandskabet fra komforten af ​​en felucca (lille sejlbåd) er indbegrebet af fornøjelse, som både lokale og ikke-lokale nyder godt af. Dette er let arrangeret i Aswan, og større Nile krydstogtbåde kan give en endnu mere luksuriøs oplevelse. Da denne flod fortsætter med at flyde opad forbi større byer og templer, begynder den at forgrene sig til en blomsterformet formation kendt som Nildeltaet, der dækker 240 km af Middelhavets kystlinje. Hjem til 39 millioner mennesker er dette Egyptens mest landbrugsrige land med noget af det smukkeste, sjælsforyngende natur, Egypten har at byde på.

Ligesom Nilen er Rødehavets kyst, et engang mikrokosmos af verden, der var vært for søfolk fra fjerne lande, også blevet en central del af landet. Turkisblå bølger bryder mod stenede kapper og vindblæste strande i forgrunden af ​​en endeløs bjergkæde, en tiltrængt flugt for befolkningen i Kairo. Det virkelige lokkemiddel her, især for ikke-lokalbefolkningen, er de fantastiske ø-rev nær feriestedet Hurghada og de mindre bosættelser Port Safaga, El-Quseir og Marsa Alam mod syd. Hele denne region oplevede en hurtig transformation i de sidste to årtier, katalyseret af stigninger af årlige turister, hvor den mest bemærkelsesværdige udvikling var den fremtidige konstruktion af Egyptens nye hovedstad nær denne kystlinje. Disse destinationer har et stærkt slag, når det kommer til rejsesøgende feriegæster. Hajdykning, snorkling og kite-surfing suppleres af de revitaliserende effekter af 18-hullers golfbaner, private strande, udendørs biografer og uovertrufne nattelivsscener.

En hyldest til dets undvigende pragt, det egyptiske landskab er ret bemærkelsesværdigt, især i betragtning af at det er et land, der hovedsageligt består af sand og støv.

Den Egyptiske kultur

Egyptisk kultur går tusinder af år tilbage til de gamle faraoer og er blevet påvirket af adskillige angribere gennem historien. Uden tvivl har dette kolonialistiske fodaftryk blandet sig med landets rige tradition for at definere egyptisk kultur, som vi kender den i dag.

Madbaserede sammenkomster er faktisk en af ​​de vigtigste sociale søjler i egyptisk kultur med rundbords-familiefester i højsædet. Den lokale palet er i høj grad rettet mod bælgfrugter og ris med løg, hvidløg og masser af krydderier. Der er intet helt som at fylde op på det lækre nationale køkken, inklusive foul, ta’miyah og koshari, mens du soler dig i de lokales gæstfrihed, hvad enten det er i byen eller en beduinlejr i Aswan. Tag en spadseretur på Corniche i Zamalek og stop ved en af ​​de talrige Nilen-krydstogtsbåde. Autentiske orientalske retter serveres mod en uovertruffen baggrund af dansende bylys og glitrende vand, beriget af en blid brise. Hvis du er i stand til at tage nordpå til Alexandria, så er fisk og skaldyr lige hvad lægen har bestilt. Med Middelhavet kun centimeter væk, er saltvandsfisk og krebsdyr en skilling et dusin. Vælg din fisk og din foretrukne madlavningsstil, og nyd en plads ved vinduet, hvor du kan se små både sejle ind og ud af marinaen, mens solen går ned i det fjerne ved Middelhavet.

Egypten er også kendt for sin fængslende underholdning. Mavedans, eller orientalsk dans, som det formelt er kendt, er en mangeårig del af den egyptiske kultur, der gennemsyrer alle livets facetter, fra kabareter til de mest ekstravagante bryllupper. Disse kulturelle forestillinger strækker sig til de sufi hvirvlende dervisher og den berømte tanoura. Oprindeligt et middel til at opnå højere åndelig bevidsthed, denne fremvisning af blændende, farvestrålende nederdele, der spinner til musikkens hypnotiske puls, vil med garanti fascinere. Ægypterens kærlighed til scenekunst transcenderer endda ind i verden af ​​levende arabisk musikkoncerter i de buede sale i Cairo Opera House og Sayed Dervish Theatre i Alexandria, hvor takten fra tablah, eller tromme, genlyder i dybet af din knogler.

I overensstemmelse med den orientalske rytme taler egypterne det officielle sprog, arabisk. Mens moderne standardarabisk bruges i tv, regeringstaler og uddannelsesinstitutioner, er egyptisk “samtaler” arabisk den almindelige form, der er universelt forstået, især i hele Mellemøsten på grund af Egyptens fremtrædende plads i filmindustrien. Inden for egyptisk arabisk findes der en række forskellige folkesprog, som stadig er ret kendelige, men med et twist. Beduinerne på Sinai har deres egen dialekt, der adskiller sig fra dem i den vestlige ørken. Der er også mindre sproglige grupper, såsom nubierne, der taler østsudanske sprog, og andre minoriteter såsom græsk og armensk, som utvivlsomt er skrumpet over tid.

Meget ligesom det officielle sprog deler egyptere over hele landet et meget lignende træk; deres venlighed. Egypterne er et meget varmt, omgængeligt folk, som altid er klar til at indlede en samtale. De vil tilbyde dig retninger eller assistance, uanset om du har bedt om det eller ej, og vil gå ud af deres måde at tage dig derhen, hvor du skal være. Hvis du bliver inviteret over til en egypters hus til alt lige fra snacks til et seks-retters måltid, skal du ikke forvente at afslutte din tallerken så let, da dine generøse værter kan genopfylde hurtigere, end du kan spise. Hvis du virkelig ønsker at opleve Egypten, så skal du absolut blande dig med de lokale for at lære betydningen af ​​udtrykket “et hjem væk fra hjemmet”.

Egyptens kultur har så meget at tilbyde både lokale og besøgende, der ønsker at opleve dens charme. Uanset om du er interesseret i dets ældgamle historie eller blot leder efter et eventyr, vil dette sted og dets mennesker helt sikkert fange din eksistens.

Den Egyptiske befolkning

Egypten er en demokratisk republik af blandede etniciteter og er opdelt i 26 guvernører bestående af byer, byer og landsbyer. I øjeblikket er Egypten hjem for cirka 90 millioner egyptere, der næsten alle bor koncentreret nær bredden af ​​Nilen i de større byer Kairo, Luxor, Aswan og Port Said.

Selvom Egypten, som efterkommere af en af ​​verdens ældste civilisationer, har påvirket og blevet påvirket af tusinder af års civilisation. En stor og uheldig del af denne fortid bestod af mange konflikter, lige fra faraonisk styre og romerske invasioner til kolonialisme og krig. Dette er blevet afspejlet i landets kulturelle mangfoldighed, hvor fremmedsprog som engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk er udbredt i forskellige kredse i samfundet. Det gælder stort set alle andre facetter af livet, hvor alt fra køkken til kunst til litteratur eksisterer som et amalgam af mangfoldighed, en rest af fremmede lande.

Destinationer i Egypten fra Tyskland

Se forslag til destinationer med tyske rejsebureauer

Tilbud på rejser til Hurghada

Med tysk rejsebureau til Hurghada, Egypten Find de billigste charterrejser, last-minute og afbestillingsrejser med rejsebureau til Hurghada i Egypten. Du kan søge imellem en lang...