Cashback på fly, hotel og aktiviteter

Se mere om WayAway cashback program der betyder at du kan rejse mere for mindre. Du kan kombinere med eksisterende rabat programmer.

Biltog fra Hamburg Altona

Hamburg Altona er udgangspunkt for biltogene der kører gennem Tyskland, terminalen ligger ved siden af stationen i Hamburg Altona.

Her kan du se mere om hvilke muligheder der er for at du kan komme sovende gennem Tyskland

Biltog gennem Tyskland

Fra Hamburg Altona til Lörrach

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 815 kilometer

Hvis du skal gennem Tyskland kan du sætte bilen på toget om aftenen så du kommer sovende frem til Lörrach i det sydlige Tyskland tæt på den schweiziske grænse om morgenen.

Det er ikke mere DB der driver dette autotog men derimod Urlaubsexpress der kører mellem Hamburg Altona – Lörrach – Hamburg Altona op til 4 gange pr uge.

Der er mulighed for plads i sove og liggevogne i toget. Servering af morgenmad på din plads er inkluderet i billetprisen.

På linket kan du se de aktuelle afgange og priser på biltog og eventuelle sove eller liggepladser.

Fra Hamburg Altona til München Ost

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 778 kilometer

Glem alt om at køre på Autobahn, sæt bilen på skinner i Hamburg om aftenen og vågn op frisk og udhvilet i München om morgenen.

Det er ikke mere DB der driver dette autotog men derimod Urlaubsexpress. Der køres mellem Hamburg Altona – München Ost.

Der er mulighed for plads i sove og liggevogne i toget og der er ligeledes mulighed for servering af morgenmad mod forudbestilling af dette.

På nedenstående link kan du se de aktuelle afgange og priser på autotog med bil og eventuelle sove eller liggepladser.

Biltog til Østrig

Fra Hamburg Altona til Innsbruck

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 911 kilometer

Hvis du skal på ferie i de populære skiområder omkring Innsbruck kan du med stor fordel starte din rejse på biltoget i Hamburg. Biltoget starter om aftenen fra Hamburg og er fremme i Innsbruck næste morgen.

Dette autotog drives af det private selskab, Urlaubsexpress, der kører mellem Hamburg – Innsbruck – Hamburg.

Du kan på Urlaubsexpress website se de aktuelle priser på autotog samt køreplaner til Innsbruck, priser for autotog svinger hen over sæsonen samt efter dit valg af sove eller liggevogne i toget.

Biltog til Østrig, Slovenien, Kroatien

Fra Hamburg Altona til Villach

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 1093 kilometer

Du kan, hvis du skal på ferie i Slovenien eller Kroatien, vælge at sætte bilen på biltoget i Hamburg om aftenen og komme frisk og udhvilet frem til Villach i det sydlige Østrig. Så kan du starte på din ferie efter en god nats søvn i en behagelig sove eller liggevogn.

Det er ikke mere DB der driver dette autotog men Urlaubsexpress. Der køres mellem Hamburg Altona – Villach Hbf – Hamburg Altona i sommermånederne.

Der er mulighed for plads i sove og liggevogne i toget og der er ligeledes mulighed for servering af mad mod forudbestilling af dette.

På linket kan du se de aktuelle afgange og priser på biltog og eventuelle sove eller liggepladser.

Biltog til Østrig, Slovakiet, Ungarn

Fra Hamburg Altona til Wien

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 971 kilometer

Hvis du skal på ferie i det østlige Østrig, Slovakiet eller Ungarn kan du med fordel sætte dig selv og bilen på et biltog fra Hamburg til Wien, så du kan spare mange kilometer på motorvejen.

Biltoget starter om aftenen fra Hamburg og er fremme i Wien næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det.

Dette biltog drives af det private selskab, Urlaubsexpress, der kører mellem Hamburg – Wien – Hamburg flere gange i sæsonen.

Du kan på Urlaubsexpress website se de aktuelle priser på biltog transport samt køreplaner til Wien, priser for biltog varierer i sæsonen.

Biltog til Italien

Fra Hamburg Altona til Verona

Kort over togets rute

Spar dig selv og miljøet for 1174 kilometer

Italien er populær og specielt områderne i det nordlige Italien som du let kan komme frem til med biltog fra Hamburg. Du kan sætte både dig selv og bilen på biltog fra Hamburg til Verona, så du kan spare mange kilometer på motorvejen.

Biltoget starter om aftenen fra Hamburg og er fremme i Verona næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det. På toget er der også spisevogn hvor du kan reservere plads til aftensmad og morgenmad.

Dette biltogs drives af det private selskab, Urlaubsexpress, der kører mellem Hamburg – Verona – Hamburg i feriesæsonen.

Du kan på Urlaubsexpress website se de aktuelle priser på biltog transport samt køreplaner til Verona, priser for biltog varierer gennem sæsonen

Biltog fra Hamburg til Verona

Biltog fra Hamburg til Verona Se alle biltogs forbindelser Du kan, hvis du skal på ferie i Italien vælge at sætte bilen på biltoget i Hamburg...

Biltog fra Hamburg til Innsbruck

Biltog fra Hamburg til Innsbruck Se alle biltogs forbindelser Du kan, hvis du skal på ferie i Østrig vælge at sætte bilen på biltoget i Hamburg...

Biltog fra Hamburg til Wien

Biltog fra Hamburg til Wien Se alle biltogs forbindelser Du kan, hvis du skal på ferie i Slovakiet eller Ungarn vælge at sætte bilen på biltoget...

Læs med på vores sociale medier

Lingua: Norsk bokmål Svenska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here