Julestemning i video HD optagelser !

I Tyskland ved de hvordan man laver et julemarked der er festligt og sjovt. Du kan finde julemarkeder over hele verden og mange forsøger at genskabe stemningen på et tysk julemarked. Men du har ikke oplevet et julemarked, før du oplever et i Tyskland.

I videoen her kan du tage med på et besøg på disse julemarkeder i Hamborg

1. White Magic on the Jungfernsteig
2. Rathausmarkt
3. Winterwald in Hamburg
4. Spitallerstrasse
5. Altona – Ottensen

Hamborg har mange julemarkeder

Ud over store juleparader er der i Hamborg mange større og populære julemarkeder. Disse markeder spænder fra familievenlige til alternative julemarkeder for voksne og der er underholdning for besøgende i alle aldre i mange dage. At finde et julemarked i Hamborg er ikke svært. Du kan finde flere bare ved at gå rundt i byen.

De største og mest populære julemarkeder i Hamborg er for eksempel

Rathausmarkt

På pladsen foran Hamborgs imponerende rådhus og tæt på ​​Alster, er Rathausmarkt et typisk julemarked med rækker af boder fyldt med lokale specialiteter og kunsthåndværk. Specielt i weekends kan markedet være overfyldt, når børn i alle aldre samles for at se julemanden flyve henover rådhuspladsen i sin kane.

Santa Pauli

At kalde Santa Pauli julemarked unikt er en stor underdrivelse. Dette julemarked har en helt speciel karakter, hvilket ikke burde være nogen overraskelse i betragtning af markedets beliggenhed ved Reeperbahn og Hamborgs red light district.

Naturligvis er der traditionelle juleboder på Santa Pauli, men dette XXXmas julemarked tager fejringen til syndige niveauer med dildoformede småkager, transvestitter, striptease telt og figurer af både julemand og hans kone i forskellige positurer. Ud over markedets provokerende indretning har Santa Pauli masser af levende musik og optræden af forskellige kunstnere.

Jungfernstieg

Naturligvis spiser man også Bratwurst og drikker glögg ved søen på eksklusive Jungferstieg. Fra et stort pariserhjul kan du få en flot udsigt ud over julemarkedet og i de mange boder finder du både det traditionelle udvalg, men også mere eksklusive og avancerede gaveartikler.

Læs med på vores sociale medier

Lingua: HrvatskiČeštinaNederlandsEnglishEestiSuomiFrançaisDeutschMagyarItalianoLatviešuLietuvosNorsk bokmålPortuguêsRomânăSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskapolskiTürkçeРусскийUkrainian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here