Cashback på fly, hotel og aktiviteter

Se mere om WayAway cashback program der betyder at du kan rejse mere for mindre. Du kan kombinere med eksisterende rabat programmer.

Alsterrundfahrt Hamburg

Alster er stedet hvor Hamburg borgere og turister virkeligt kan slappe af. Det er også her du kan få en ægte Alsterwasser, som er øl med sodavand.

En af de ting du bør prøve i Hamburg er en Alster rundfahrt, sightseeing ture på vandet, med en af de mange dampbåde der starter fra Jungfernstieg og sejler på søen og kanalerne hvorfra du ser Hamburg i et andet perspektiv.

På den smukke Jungfernstieg går du ombord på det hvide Alster dampskib, som har været en del af bybilledet siden begyndelsen af ​​1800 tallet. I 1856 gav Hamburg Senatet en koncession til det første rederi.

Fra Jungfernstieg går det over Binnenalster gennem Lombardsbrücke og Kennedybrücke til Aussenalster, som er et populært område for sejlere, kanosejlere og roere på alle tider af året. Herfra kan du se de markante facader af ​​luksushotellerne Vier Jahreszeiten, Atlantic Hotel og Le Meridian som ligger ned til søen. Du sejler forbi de populære caféer der ligger på anløbsbroer ud til vandet. Omkring Alster ser du skiftevis grønne områder og de kendte cafeer som for eksempel Alsterperle og Café Bobby Reich.

Krugkupplung broen er det nordligste punkt på en Alster rundtur, herfra sejler båden tilbage til Binnenalster og turen går nu forbi smukke parker og store hvide villaer. Det amerikanske generalkonsulat er en af ​​de smukkeste bygninger på Alster. Længere nede ligger den ældste roklub i Hamburg.

Læs med på vores sociale medier

Lingua: Hrvatski Čeština Nederlands English Eesti Suomi Français Deutsch Magyar Italiano Latviešu Lietuvos Norsk bokmål Português Română Slovenčina Slovenščina Español Svenska polski Türkçe Русский Ukrainian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here